Korg Krome 61 EX

En god sælger, med god reason.. Korg Krome 61 EX fremmer denne påstand om kvalitet. 61-tast synthesizer giver dig et stort udvalg af brugbare lyde, der passer til enhver genre eller stil. Tastaturet indeholder omhyggeligt udvalgte lyde, som Korg mener kan passe til enhver situation. Krome 61 EX virkelig udmærker sig ved kraftige, realistiske klaverlyde. Med mange forskellige prøvebiblioteker tilbyder Krome smukt klare og levende lyde såvel som pounding trommer. Afgørende for enhver arbejdsstation.


Detaljeret Beskrivelse

En verden af lyd

Korg har specifikt kun valgt de bedste lyde for Krome. Deres filosofi? Musikscenen udvikler sig altid og ændrer sig, og derfor er kun de mest ikoniske lyde, de mest varierede lyde, og mest af alt de mest anvendelige lyde skal sendes med Krome. Du får et opdateret bibliotek af de bedste digitale lyde, verden kan tilbyde.

Sorten er enorm. Fra massive, polyfoniske EDM lyde, akkorder, pads, ledninger og basser. Stor nok til at fylde dansegulvet - til verdensinstrumenter. Stålpanden, Kalimba, Kokyu og meget mere er tilgængelige for at give din musik et twist. Udover de musikalske elementer giver Krome også Hollywood lydeffekter til brug i kommerciel eller film arbejde. Så uanset dit job kan Krome klare det.

Gold Standard Piano

Pianoer er grundlaget for en kraftig musik arbejdsstation, og Krome er ingen undtagelse. Lyde her er beregnet til lang levetid. Den grundlæggende del af en workstation er at have gode lydklaver, Krome giver et dybt prøvebibliotek med klaverlyde, så du altid finder den rigtige stemme, der passer til dit arrangement.

Alle klaverlyde på Krome er blevet optaget med professionelle lydingeniører og er blevet prøvet smukt påvist af den enorme klarhed, der kommer fra engine. Grands, stående og mere. Uanset hvilket klaver du har brug for til opgaven, giver Krome.

Udover de store traditionelle klaverlyde giver Krome også fremragende elektriske klaverer, der er fulde af varme og realisme. Ved hjælp af en masse PCM-hukommelse er pianoerne dybe og rige. Kun en af disse pianoer tager plads til en typisk PCM synthesizer. På grund af dette ved du, at du får den bedst mulige lyd.

Impactful Trommer

Ikke alene er Krome fremragende til at skrive melodier, akkorder og arrangementer. Det har også en meget kraftig trommeengine. Krome leveres med over 2.500 tromleprøver til strøm af de 48 preload sæt s. Brug en generøs hjælp af Kroms PCM-hukommelse til at levere et helt nyt niveau af klarhed og realisme. Du kan ændre dynamikken mellem mikrofonplaceringerne, blande mellem direkte sæt mikrofoner og omgivende rummikrofoner, hvilket giver dig en meget realistisk trommelyd.

Kom igang med at arbejde

Krome kommer med et stort udvalg af værktøjer til at hjælpe dig med at nå dine musikalske mål. Optag alle dine ideer i hukommelsen og arranger dem med 16-trins sequencer. Match den specifikke genre, du skriver til, ved brug af funktionen Auto Song Set-up. Når inspiration rammer, skal du ikke spilde tid på at oprette dine lyde og bruge Kroms skabeloner i stedet. Du skal bare ramme rekord og få dine ideer nede så hurtigt som du kan tænke dem op.

Krome EX 61 har et halvvægtet keyboard; følsom og ideel til at spille enhver form for klaver eller synthesizer.

Til toppen af det hele har konstruktionen en meget klar og intuitiv touchview-skærm, der viser alle de forskellige parametre, men giver også fingerredigering, så du kan bruge skærmknapperne og knapperne på skærmen direkte. Total kontrol ved fingerspidserne.

Funktioner

  • Kæmpe PCM-hukommelse
  • Professionelt indspillet klaverprøve bibliotek
  • Trommesekvenser og redaktør
  • 896 programmer
  • 512 preload kombinationer
  • Naturvægtede hammer handlingstaster
  • Touchview overflade
  • USB og SD-opbevaring