Laserharpe

Simons laserharpe og controller ses her under.

Simons laser til laserharpe Laserworld CS 1000RGB

Her over ses Simons laserharpe controller med sensor.

Her over ses også Simons laserharpe controller dog er dette en reserve.

Simons fodpedal til at tænde og slukke laserharpen og til at skifte bank (lyd)

Laser harp er en musikalsk elektroniskEt værktøj der består af flere lysstråler. Lasere kan være af forskellig længde og mængde, fra 5 og 28, og det er af denne grund, at instrumentets rækkevidde og lydfunktioner afhænger.

Disse stråler skal være dækket af hænder, og detteProcessen svarer til at røre strenge på en almindelig klassisk harpe. Også på grund af sådanne stråler blev hun tilnavnet en laser harpe. Udviklingen af ​​et sådant værktøj blev observeret tilbage i 1981, da den kinesiske koncert JMJ begyndte at bruge et sådant værktøj. I dette tilfælde skal det bemærkes, at harpen har et stort indtryk på publikum, og det må også siges, at siden dengang er blevet en sådan popularitet.


Instrumentets udvikling blev startet i 1979, og som det blev kendt, begyndte hun at se ud på koncerter, og musikerne ønskede at lære mere om hende og forsøge at spille.

Det mest interessante er, at dette værktøj ikke gør detligner en klassisk harpe, men det er dens prototype, som kan være ganske interessant i sit udseende. Også i dette tilfælde er det værd at bemærke, at instrumentet er en slags klassisk harpe, og lyden er også forskellig fra originalen.


Hvordan værktøjet blev oprettet.
For at skabe et sådant værktøj,Det tog meget tid og kræfter, men det skyldes det faktum, at at forbinde det med en synthesizer er blevet en problematisk proces. Også i dette tilfælde blev der foretaget korrektioner for at forbedre udseendet, men det resultat, vi ser nu viser, at skaberen af ​​et sådant værktøj forsøgte meget svært at få det til at se den smukkeste og mest effektive ud.


Værktøjsfordele
Selvfølgelig vil hænderne på et sådant værktøj ikke værebære ingen trussel, fordi mange ved, at når du spiller strengen, bliver det konstant grove pads af fingre. Især en sådan effekt er almindelig blandt musikere, der spiller harpe, da konstant kontakt med strengene får sig til at føle sig.

Det kan naturligvis ikke sammenlignes med det klassiskelydens harpe, men også laserudseendet af den er skabt til mere moderne musik, fordi det er meget vanskeligt at forestille sig klassisk ydeevne, for eksempel GF Handel "Concerto for Harp and Orchestra", i et laserlignende instrument.

Det meste af indtryk af et sådant instrumenter skabt om aftenen, da det i dette tilfælde er, at lasere kan være meget smukke, og bevægelsen af ​​musikerens hænder med brud i strålens glød har også et ret spektakulært udseende.

På dagtimerne er denne type instrument ikkevil bringe et sådant mod og fortryllende udseende, men det er kun nødvendigt at træde i mørket, lasere kan forbløffe selv erfarne musikelskere. Alle ved, at brugen af ​​forskellige typer instrumenter også primært er baseret på visuel opfattelse, for i hvert fald ser vi alle udseende, og det hjælper os med at føle musikalsk akkompagnement godt.

Også takket være en sådan harpe kan du oprettemange forskellige moderne kompositioner, der er nemme at bruge i forskellige retninger af musik. Det kan være elektronisk musik, moderne rock og punk rock, popmusik og hip-hop. Dette bliver ganske bekvemt, da det kan forstås, at dette værktøj kan have en anden lyd. Afhængigt af hvilken synthesizer var tilsluttet.


Hvor lyden af ​​en laser harpe anvendes.
Da det er et dyrt værktøj, er detbrug ikke så ofte, og lære at mestre det er svært nok. Dybest set anvendes et sådant værktøj i koncerter af moderne musik. Laserharpe til begivenheden kan bæres og anvendes som akkompagnement til forskellige stilarter. Selvom det ikke er en fuld lyd af harpe, men det er værd at bemærke, at dette kan bruges for det meste som en visuel supplement, da det ser meget imponerende.


Resultatet
Laser harp er et ret komplekst instrument,som kun kan fascinere en af ​​sin slags. For at forstå, ved hvilket princip det virker, er det nødvendigt først at være opmærksom på, at det er forbundet med en synthesizer, som har evnen til at lave forskellige slags lyde.

For det meste er laser harpe i stand tilbekæmpe dit udseende, og for at kunne spille det, har du brug for en vis færdighed. Harpe er generelt ganske tungt værktøj til at mastere en musikalsk færdighed, men denne slags melodisk akkompagnement kræver stor nøjagtighed.

I øjeblikket er laser harpe ikke så brugtpopularitet, som for det meste musikere kan give præference for klassiske instrumenter, der kan være smukke og lydkvalitet på samme tid.


Spejl til at skyde strålerne op i luften ved hjælp af spejl.