Detaljeret Beskrivelse om Roland June-DS 76

Mobilt design og sceneklare lyde

Juno-DS88 er ideel til alle typer keyboard-spillere, fra udøvende proffer og weekendkrigere til musikproducenter og hjemmehobbyister. Juno-DS76 er let at transportere og let at bruge og er fyldt med gode Roland-lyde til enhver stil og genre, og alsidig batteri- eller vekselstrømsbetjening giver dig fleksibiliteten til at spille når som helst og hvor som helst.

Klaver, organer i høj kvalitet og mere

Klaverer er for nylig blevet forbedret i Juno-DS76 med forbedret lyd og respons, og der er endnu flere organer at vælge imellem. Akustiske klaverer, elektriske klaverer og organer er brød og smør til de fleste udøvende keyboardister. Ud over denne nye DS Tone Bank inkluderer instrumentet hele 1000-plus lydsættet fra den forrige generation af Juno-Di, og patches fra dette keyboard er fuldt passer til Juno-DS76.

Forbedret redigering og praktisk kontrol

Junos design med øjeblikkelig adgang gør det til spillernes favorit, hvilket gør det nemt at hente fantastiske lyde med det samme. Hvis du gerne vil grave dig ind og tilpasse, tilbyder Juno-DS76 nu endnu mere justerbare parametre end før, så du kan finjustere programrettelser og præstationer med detaljeret præcision. Opret patches og juster lydene, mens du udfører med det udvidede array af hands-on-drejeknapper og glider, der findes på frontpanelet, mens bagpanelet har stik, der tilslutter en udtrykpedaler på samme tid.

Waveudvidelses slot til tilføjelse af nye lyde

For at komplementere det imponerende lydsæt ombord understøtter Juno-DS76 intern bølgeformudvidelse via USB til ubegrænset tonal rækkevidde. Over 1000 EXP-lyde er tilgængelige til gratis download på Rolands Axial-websted, herunder akustiske klaverkolundervisningstimer i top kvalitet, verdensinstrumenter, gå-til-studio-standarder, percussion, loops og mere. Hvis du ikke finder det, du har brug for der, er det endda muligt at indlæse WAV-filer fra dit personlige bibliotek og afspille dem fra keyboardet! Ud af boksen, Juno-DS76 leveres med det alsidige EXP-06 studie Collection indlæst i the wave ekspansion slot.

Frase pads til at udløse sange og eksempler

Supplere dit spil med prøver eller musikfiler gemt på USB-hukommelsen med de otte Phrase Pads fremhævede på Juno-DS76. Du skal blot indlæse pads med hvad du vil - eksempler med én gang, vokal, lydeffekter, loops eller komplette musikspor - og udløse dem med et hurtigt tryk når det er nødvendigt.

Mikroindgang med vocoder og automatisk tonehøjde

Solokunstnere og sangere / sangskrivere vil elske Juno-DS76s mikrofonindgang, som giver dig mulighed for at få fantastiske vokallyde uden at skulle bære rundt med ekstra gear. Der er en dedikeret srimelig reverb, plus Auto Pitch til sang med den "trappede" elektroniske vokaleffekt, der er populær i dagens musik. Du kan også synge i en mikrofon og styre tone og tonehøjde via lyde, der spilles på keyboardet med den indbyggede vocoder.

Otte-spor mønster sequencer

Når du har en idé til en sang eller beat, kan du nemt fange og udvikle den med ombord mønster sequencer. Den intuitive, non-stop betjening afbryder ikke din kreative flow, så du kan opbygge komplette arrangementer med flere lyde på kort tid. Sekventeren er også perfekt til at forbedre live med forud lavet backingmusik og on-the-fly looping.

Perfekt til musikproduktion

Juno-DS76 er fantastisk til computermusikproduktion såvel som live scenebrug. Optag MIDI- og lyddata inklusive lyde fra mikrofonindgangen med det integrerede USB-interface, hvilket giver en solid frontend til en opsætning af en mobil- eller studiooptagelse. Der er endda en dedikeret DAW-kontroltilstand til styring af din musiksoftware fra Juno-DS76s frontpanel.

Funktioner

  • Gig-klar instrument med pro lyde, forbedrede ydelsesfunktioner og batteridrevet betjening
  • 76 tangent Ivory Feel-G Keyboard giver vægtet handlingsfølelse i et letvægtsdesign, der er let at transportere
  • Indeholder alle lydene fra den populære Juno-Di, plus nyligt opdaterede akustiske og elektriske klaverer, ekstra organer og andre scenevæsentationer
  • Waveudvidelsesslot giver brugerne mulighed for at downloade nye lydbølgeformer, der er gratis tilgængelige på Rolands Axial-websted
  • Eksempelimportfunktion til afspilning af bruger-WAV-filer på Juno-DS76s keyboard
  • Nem lydmanipulation og redigering med hands-on knotter og skyderne
  • Otte Phrase Pads for udløsning prøver og audio sange gemt på USB-hukommelse
  • Mikrofon input og dedikerede Reverb, Vocoder og Auto Pitch effekter til imponerende vokale præstationer
  • Intuitiv otte-spors mønster sequencer med non-stop-optagelse til hurtigt at udvikle sangideer
  • USB lyd / MIDI og DAW kontroltilstand