Roland SE-02 Analog Synthesizer

Roland SE-02 Analog Synthesizer er et kraftfuldt synthesizer modul, som er udviklet i samarbejde med Studio Electronics. SE-02 Analog Synthesizer har en fuldstændig analog synth engine med tre voltage controlled oscillatorer, samt et low-pass-filter og en dobbelt gain-stage forstærker. Oscillatorerne på Roland SE-02 har seks forskellige kurveformer med varme og komplekse egenskaber. Den har over 384 forudindstillede lyde, der spænder fra klassiske lyde til moderne, cutting-edge toner. SE-2 Analog Synth har også en 16-step sequencer, som kan synkroniseres via MIDI, USB-eller trigger indgange. Det har også standard MIDI-stik for at tilslutte en hvilken som helst MIDI keyboard controller.


Detaljeret Beskrivelse


True Analogue Power

Roland SE-02 Analog Synthesizer har ægte analog power takket være de tre spændings kontrollerede oscillatorer (VCOs), med seks kurver i alt. De seks forskellige kurveformer levere varme og kompleksitet med hver waveform, der giver den power, der er forbundet med ægte analoge VCOs. VCO'erne selv er temperatur stabiliseret med automatisk indstilling for at opnå optimal ydeevne. Resultatet er en tyk punchy bas og klare rige højder, så du kan skabe et bredt udvalg af lyde. Også inkluderet er tre typer af cross modulation, med et ripping filter, feedback og en tempo-synkroniseret LFO med ni kurveformer. Dette giver dig mulighed for at skabe alt fra vintage-style lyder til moderne cutting-edge toner.

Lyde Og Presets

SE-02 har et bred udvalg af kontrol og parametre til at inspirere dine lyd-kreationer. Baseret på cross modulation, så har SE-02 Synthesizer også omfatter envelope sweeping og inverting, oscillator synkronisering, noise og tempo-synkroniserede delays. Den omfattende kontrol og luksus-grade kredsløb sikre at du får mest muligt ud af dine lyde, fra klassisk 80'er stil til moderne in-your-face karakter. Skab dine egne lyde, Roland SE-02 har 384 professionelt programmeret forskellige lyde. Disse rige, forudindstillede lyde spænder fra blød bas som lyder til grynet luksus lyder. Du kan også justere og ændre de forudindstillede lyde for at skabe noget nyt. Du kan også gemme dine egne lyde ved hjælp af de 128 bruger banker.

Integreret Step Sequencer

En af de mest unikke funktioner i Roland SE-02 er en 16-step sequencer, der tilføjer rytme og bevægelse til dine lyde. Sequenceren kan være knyttet til eksterne tempo via MIDI, USB eller tilsvarende indgange. Per-trin gate time, justerbare slidere, tempo og patch nummer, er gemt i din sekvens. Andre nyttige funktioner inkludere shuffle, skala, retning og første/sidste steps, hvilket giver dig mulighed for at justere og sætte parametre on the fly. Du kan også gemme 128-sequencer, mønstre og konstruere 17 sange, hver med op til 16 dele for optimal alsidighed.

Intuitiv Kontrol

Et voltage controlled 24 db low-pass-filter og dobbelt gain-stage forstærker er indbygget for at få mest muligt ud af dine lyde, til både scene og studiebrug. Monophonic design der kan udvides til at skabe en polyfon synth ved hjælp af Chain mode og til at forbinde to eller flere SE-02s sammen via MIDI. Det intuitive layout har en dedikeret vintage knap for dedikeret kontrol. Det klare og præcise layout giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til alle dine parametre og kontrol med dem.

Design & Tilslutning

Det kompakte og alligevel robuste design af SE-02 gør den ideel til både live og studiebrug. Dens bærbare design gør den perfekt til brug på tour og dets omfattende design betyder, at du kan tilslutte et eksternt tastatur for ekstra fleksibilitet. Roland SE-2 har standard MIDI-stik til at tilslutte et hvilken som helst MIDI keyboard. Trigger I/O og CV-indgangene til pitch og filter frekvenser er også inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med modulære opsætninger. Du kan også rute eksterne audio signaler ved hjælp af filter afsnittet. USB/MIDI leverer problemfri integration med computer-baserede opsætninger så du kan bruge SE-02 med dit valgte DAW.

Funktioner

 • Diskrete analoge kredsløb med knop-per-funktion interface
 • Tre spændings kontrollerede oscillatorer med seks waveforms
 • Temperatur stabiliserede oscillatorer med automatisk tuning
 • 24 dB low-pass-filter og dobbelt gain-fase forstærker
 • Tre typer af cross modulation (XMOD), feedback loop, og noise-generator
 • Tempo-synkroniseret LFO med ni waveforms
 • Tempo-synkroniseret digital delay med bypass for analog signalvej
 • Gem og genkald lyde med 384 preset og 128 bruger banker
 • Musikalsk og intuitiv pattern sequencer med sang tilstand
 • Sekvens noter, gate tid, glide, og synth-parametre
 • CV, VCF CV og port-indgange, plus trigger ind/ud
 • Eksterne Input for routing-lyd gennem SE-02's filter sektion
 • Standard MIDI, USB-MIDI og USB-Audio
 • Skab en polyfonisk synth ved hjælp af Chain-Funktion der anvendes til at forbinde to eller flere SE-02s sammen via MIDIFor mere information om Roland SE-02, med fulde specifikationer, henvises der til PDF'en ovenfor.True Analoge Effekt

Roland SE-02 er en Analog Synthesizer med ægte analog power takket være de tre spændings kontrollerede oscillatorer (VCOs), med seks kurver i alt. De seks forskellige kurveformer levere varme og kompleksitet med hver bølgeform, der giver den kraft, der er forbundet med ægte analog VCOs. VCO'erne selv er temperatur stabiliseret med automatisk indstilling for at opnå optimal ydeevne. Resultatet er en tyk, punchy bas og klare rige højder, så du kan skabe et bredt udvalg af lyde. Også inkluderet er tre typer af cross modulation, med et ripping filter, feedback og et tempo-synkroniseret LFO med ni kurveformer. Dette giver dig mulighed for at skabe alt fra vintage style lyde til moderne, cutting-edge toner.

Lyde Og Presets

SE-02 har et bredt udvalg af kontrol og parametre til at inspirere dine lyd-kreationer. Bygget på tværs af modulation så har SE-02 Synthesizer også envelope sweeping og inverting, oscillator synkronisering, støj og tempo-synkroniserings delay. Den omfattende kontrol og luksus grade kredsløb sikre at du får mest muligt ud af dine lyde, fra klassisk 80'er stil til moderne, In-you-face karakter. Skabe dine egne lyde, Roland SE-02 har 384 professionelt programmeret, forskellige forudindstillede lyde. Disse rige, forudindstillede lyde spænder fra blød bas til grynet luksus lyde. Du kan også justere og ændre de forudindstillede lyde for at skabe noget nyt. Du kan også gemme dine egne lyde ved hjælp af de 128 bruger banker.

Integreret Step Sequencer

En af de mest unikke funktioner i Roland SE-02 er en 16-step sequencer der tilføjer rytme og bevægelse til dine lyde. Sequenceren kan være knyttet til ekstern tempo via MIDI, USB eller tilsvarende indgange. Per-trin gate tid, justerbare glider, tempo og patch nummer, der er gemt i din sekvens. Andre nyttige funktioner inkludere shuffle, skala, retning og første/sidste step, hvilket giver dig mulighed for at justere og sætte parametre on the fly. Du kan også gemme 128-sequencer, mønstre og konstruere 17 sange, hver med op til 16 dele for optimal alsidighed.

Intuitiv Kontrol

Et voltage controlled 24 db low-pass-filter og dobbelt gain-fase forstærker er inkluderet for at få mest muligt ud af dine lyde, til både scene og studiebrug. Monophonic design kan udvides for at skabe en polyfon synth ved hjælp af Chain-Tilstand og til at forbinde to eller flere SE-02s sammen via MIDI. Det intuitive layout har en dedikeret vintage knap for de fleste kontroller. Det klare og præcise layout giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til alle dine parametre og kontrol med lethed.

Design & Tilslutning

Det kompakte og alligevel robuste design af SE-02, gør den ideel til både live og studiebrug. Dens bærbare design gør den perfekt til brug på tour og dets omfattende design gør at du kan tilslutte et eksternt tastatur for ekstra fleksibilitet. Roland SE-2 har et standard MIDI-stik til at tilslutte et hvilken som helst MIDI keyboard. Trigger I/O og CV-indgangene til pitch og filter-frekvenser er også indbygget, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med modulære opsætninger. Du kan også rute ekstern audio-signal ved hjælp af filter delen. USB/MIDI leverer problemfri integration med computer-baserede opsætninger, så du kan bruge SE-02 med din valgte DAW.

Funktioner

 • Diskrete analoge kredsløb med knop-per-funktion interface
 • Tre spændings kontrollerede oscillatorer med seks waveforms
 • Temperatur-stabiliseret oscillatorer med automatisk tuning
 • 24 dB low-pass-filter og dobbelt gain-fase forstærker
 • Tre typer af cross modulation (XMOD), feedback loop, og noise-generator
 • Tempo-synkroniserings LFO med ni waveforms
 • Tempo-synkroniseret digital delay med bypass for analog signalvej
 • Gem og genkald lyde med 384 preset og 128 bruger banker
 • Musikalsk og intuitiv pattern sequencer med sang tilstand
 • Sekvens noter, gate tid, glide, og synth-parametre
 • CV, VCF CV og port-indgange, plus trigger ind/ud
 • Eksterne Input for routing-lyd gennem SE-02's filter sektion
 • Standard MIDI, USB-MIDI og USB-Audio
 • Opret en polyfonisk synth ved hjælp af Chain-Funktion der kan anvendes til at forbinde to eller flere SE-02s sammen via MIDI